Algemene informatie

Hoeveel goede foto's heb jij van jezelf? Of samen met je partner? Een shoot is een geweldige manier om een bijzondere fase in je eigen leven of jullie relatie vast te laten leggen. Het hebben van kwalitatieve beelden is ontzettend belangrijk. Het is de basis van herinneringen voor later. En zakelijk gezien zijn foto's dé manier om jezelf te presenteren. Het is het waard om hierin te investeren.

Zodra de afspraak staat, kiezen we in overleg een passende locatie uit en spreken we alle wensen door. Tijdens de fotoshoot stel ik je volledig op je gemak: ik geef je de tijd om aan de camera te wennen en zal je ongemerkt begeleiden door het stellen van vragen of het geven van simpele opdrachten. Geen "Geef mij je grootste glimlach!", ik zet je op een natuurlijke manier op de foto. Heb je na het rondlezen op mijn website toch nog vragen? Stuur me dan een vrijblijvende e-mail voor meer informatie.

Ik richt mij op het maken van portretten, reportages (zoals een loveshoot) en conceptuele beelden. Daarbij richt ik mij op volwassenen. Het fotograferen van kleine kinderen of newborns laat ik aan fotografen over die daarin zijn gespecialiseerd.

De tijdsduur is afhankelijk van de soort fotoshoot, je wensen en of we tussendoor nog van outfit wisselen en naar een andere locatie gaan. Een portretshoot met één persoon duurt maximaal 1.5 uur uur. Een loveshoot duurt gemiddeld rond de 2.5 uur.

Mocht het gebeuren dat de weersvoorspelling er niet positief uit ziet, dan houden we een dag of twee voor de shoot even extra contact. Desnoods beslissen we op het laatste moment of we het er op gaan wagen of niet. Als we besluiten om de afspraak te verzetten, reken ik daar niets extra's voor.

Jazeker, want ik begrijp heel goed hoe nieuwsgierig je bent! Uiterlijk binnen twee dagen na de fotoshoot ontvang je drie foto's als preview per e-mail. De foto's zijn verkleind tot een webformaat en voorzien van mijn logo. Je kunt de foto's van de preview gewoon vrij gebruiken op social media.

Het is lastig om vooraf aan te geven hoeveel foto’s je krijgt. Ik selecteer bijvoorbeeld op uitdrukking, scherpte en compositie. Ook hangt het aantal foto’s af van hoe uitgebreid de fotoshoot is. Bij een fotoshoot op twee nabije locaties met een tussentijdse kledingwissel, zal er als vanzelf meer afwisseling in de foto’s ontstaan en zul je meer foto’s krijgen.

Je ontvangt de bestanden via een weblink in een .ZIP-bestand. Daarin zitten twee verschillende mappen: een map van kleine bestanden met watermerk voor gebruik op social media en een map met wat grotere bestanden voor het maken van afdrukken. Dit is ook duidelijk aan de naamgeving van de bestanden. De selectie bestaat uit een mix van bewerkte kleur en zwart-wit foto’s.

Met de grote bestanden die je van mij krijgt, is het mogelijk om afdrukken van 20 bij 30 centimeter (A4-formaat) te maken zonder kwaliteitsverlies. Wil je een grotere foto of een foto op canvas of ander materiaal zoals hout laten afdrukken, dan kun je het beste even contact met mij opnemen. Ik kan het bestand op maat voor je vergroten en eventueel voor je bestellen bij een professioneel lab.

Een compact album ter herinnering van een supergave fotoshoot of een luxe album met leren omslag of fotocover: het kan allemaal. Dankzij mijn grafische achtergrond ben ik in staat om zeer uiteenlopende albums te ontwerpen. Het kostenplaatje ervan bepaal je zelf! Wat voor album wil je, hoe dik mag het album worden en wil je er ééntje of misschien zelfs wel twee? Ik bestel het album niet voordat ik een akkoord heb. Vraag naar de mogelijkheden!